Neem deel aan onze enquête - steun de zorgsector!

De huidige coronasituatie behoeft weinig uitleg. Het zijn moeilijke tijden, zeker voor bedrijven en zelfstandigen die hun activiteiten drastisch zien terugvallen of zelfs moeten stopzetten. Het is op je tanden bijten of je proberen aan te passen.

Zelf blijf ik niet bij de pakken zitten. Mijn buurvrouw evenmin. Ik bereid de opstart voor van een nieuw informatie- en adviesplatform rond bedrijfsauto’s. Zij heeft intussen al 300 mondmaskers gefabriceerd voor de zorgsector en houdt het tempo erin, maar kan wel hulp gebruiken.

Dat leidde tot een idee. Om het platform te lanceren heb ik marktinformatie nodig. Mijn buurvrouw heeft materiaal nodig om verder te kunnen. Daarom heb ik beslist om een enquête met 10 vragen te creëren en per respondent het materiaal voor 1 mondmasker te schenken aan mijn buurvrouw. En geloof me: ze wordt dagelijks gemaild en gebeld door mensen die dringend mondmaskers nodig hebben.

Voor de enquête ben ik op zoek naar:
-zaakvoerders van kleine ondernemingen (BV’s)
-eenmanszaken, voor zover ze hun auto minstens voor 50% professioneel gebruiken
-beoefenaars van vrije beroepen (advocaten, apothekers, artsen, tandartsen, architecten, boekhouders, notarissen, dierenartsen,…)

De enquête wordt anoniem afgenomen aan de hand van Survey Monkey en vind je hier

De enquête loopt tot maandag 11 mei 2020. Wie benieuwd is naar de resultaten, kan zijn of haar gegevens invullen via het contactformulier op de homepage van deze website. Alvast bedankt voor jullie participatie en dus steun aan de broodnodige huisvlijt!


Auteur: Dieter Quartier